Des de Bloc-Compromís per Novelda, hem organitzat una xarrada-col·loqui sobre la nova «Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa» (LOMQUE) impulsada pel ministre Wert, amb la participació del diputat de Coalició Compromís a les Corts Valencianes Fran Ferri i Ignasi Amorós, en representació del sindicat docent STEPV.

Volem convidar docents, pares, mares, alumnes i qualsevol persona interessada en l’àmbit educatiu a assistir i participar en aquest acte públic, que tindrà lloc el divendres 13 de desembre a les 20:00, al Casal de la Joventut de Novelda (C/ Doctor Fleming 40).

Us esperem!

Sílvia Anna i Carles Sala a la roda de premsa anunciant la xarrada sobre la llei educativa
Sílvia Anna i Carles Sala a la roda de premsa anunciant la xarrada sobre la llei educativa

Desde Bloc-Compromís per Novelda hemos organizado una charla-coloquio sobra la nueva «Lei Orgánica de Mejora la Calidad Educativa» (LOMCE) impulsada por el ministro Wert, con la participación del diputado en les Corts Valencianes Fran Ferri e Ignasi Amorós, en representación del sindicato docente STEPV.

Queremos invitar a docentes, padres, madres, alumnos y cualquier persona interesada en el ámbito educativo a asistir y participar en este acto público, que tendrá lugar el viernes 13 de diciembre a las 20:00, en el Casal de la Juventud de Novelda (C/ Doctor Fleming 40).

¡Os esperamos!