El Bloc de Novelda, entre les mesures que vol ressaltar del seu programa electoral, proposa desenvolupar durant la pròxima legislatura un Polígon Industrial de gestió pública en la zona destinada a este efecte en l’avanç del Pla General d’Ordenació Urbana.

A més aposta per la urbanització del Polígon Industrial de gestió privada ja aprovat, per fases, atenent a la demanda de sòl.

Així mateix proposa la creació d’un viver d’empreses per a estimular la implantació de jóvens empresaris i de noves empreses.

Afig que és l’única forma de posar en el mercat sòl industrial competitiu, quelcom al que aspiren els distints sectors industrials de Novelda, que servisca per a atraure empreses de la localitat o d’altres localitats i així diversificar el teixit industrial de la ciutat, perquè en l’actualitat és quasi un bicultiu de la indústria del marbre i de les espècies.

Per a la indústria del marbre fan falta mesures d’ordenació urbanística, previstes en l’avanç del Pla General que permeten la legalització de totes elles amb la qual cosa s’incrementarà el patrimoni dels empresaris.

De la mateixa manera aposten per polítiques activa en matèria de comerç i turisme, amb la posada en marxa de diverses mesures previstes en el Pla d’Acció Comercial acabat d’elaborar.

La conseqüència immediata de la posada en marxa d’estes mesures que serien positives per a l’entramat econòmic de la ciutat, sens dubte significarà la creació de llocs de treball i la reducció de la desocupació en una ciutat com Novelda que la falta d’ocupació s’ha convertit en el principal problema.

 

PROPUESTAS DEL BLOC DE NOVELDA PARA LA DIVERSIFICACIÓN INDUSTRIAL Y LA CREACIÓN DE EMPLEO


El Bloc de Novelda, entre las medidas que quiere resaltar de su programa electoral, propone desarrollar durante la próxima legislatura un Polígono Industrial de gestión pública en la zona destinada a tal efecto en el avance del Plan General de Ordenación Urbana.

Además apuesta por la urbanización del Polígono Industrial de gestión privada ya aprobado, por fases, atendiendo a la demanda de suelo.

Así mismo propone la creación de un vivero de empresas para estimular la implantación de jóvenes empresarios y de nuevas empresas.

Añade que es la única forma de poner en el mercado suelo industrial competitivo, algo a lo que aspiran los distintos sectores industriales de Novelda, que sirva para atraer empresas de la localidad o de otras localidades y así diversificar el tejido industrial de la ciudad, pues en la actualidad es casi un bicultivo de la industria del mármol y de las especias.

Para la industria del mármol hacen falta medidas de ordenación urbanística, contempladas en el avance del Plan General que permitan la legalización de todas ellas con lo cual se incrementará el patrimonio de los empresarios.

De la misma manera apuestan por políticas activas en materia de comercio y turismo, con la puesta en marcha de diversas medidas contempladas en el Plan de Acción Comercial recién elaborado.

La consecuencia inmediata de la puesta en marcha de estas medidas que serían positivas para el entramado económico de la ciudad, sin duda significará la creación de puestos de trabajo y la reducción del paro en una ciudad como Novelda en que la falta de empleo se ha convertido en el principal problema.